Adam er en tankelæser og mentalist fra Danmark med 20 års erfaring i, at overbevise sit publikum om at han kan læse deres tanker og manipulere og forudsige deres valg. Han er meget brugt som psykologisk underholdning rundt i Dk – men er også brugt i Norge, Sverige og Tyskland, hvor han optræder på engelsk for små og større firmaer  – close up eller med scene shows.

Ved hjælp af : NLP, psykologi , aflæsning af tells og kropsprog , micro expressions og meget udviklede observations færdigheder vil publikum få oplevelsen af at intet er umuligt .

Det er et tankevækkende, inspirerede og ikke mindst underholdende show, som tilpasses den gruppe der optrædes for.

Det er et show med psykologiske tanke stunts og hvor publikum vil påvirke hinanden til, at tingende kommer til at ske.

Med store kommunikations færdigheder og mentale færdigheder vil ethvert publikum få oplevelsen af, at blive læst, påvirket og mentalt kontrolleret.

Der tilbydes også indføring i tanker og teknikker til fx firmaer osv der kunne bruge noget inspiration til deres medarbejdere

Adam har også været stand up komiker hvilket kun er med til, at gøre hans show endnu mere underholdene:

Adam var med i showet “De nyeste nye” i 2013. Og i 2013-2014 varmede han op for Conrad Molden (Danglish) på engelsk. Samme år var han også opvarmer på engelsk for en kinesisk komiker der var på tourne i Danmark.
Adam  fik en 3. plads til de indledende runder til DM i stand up 2015.
Han var opvarmer for Geo og Carsten Eskelund til Comedy Zoo touren 2016. Han har også varmet op for Sebastian Dorset i 2016.

I 2017 valgte Adam at gå fuldtid som psykologisk entertainer da efterspørgslen var stor.

Firmaer der har oplevet psykologisk underholdning eller foredrag